Bandenbeleid en merk aanbod

U bepaalt zelf met welk merk banden u uw wagenpark wil voorzien. 4Fleet Group Benelux biedt een breed gamma aan bandenmerken, zodat u geen compromissen moet sluiten wat betreft uw voorkeuren.

Elke Leasemaatschappij en Fleet-owner kan zelfstandig afspraken maken met de bandenmerken en daaropvolgend de afspraak maken met de montage punten voor de levering en service van de banden. De Service Providers zoals wij dat noemen. U bepaalt dus zelf met welke merken en modellen uw wagenpark wordt uitgerust – wij voeren ze één op één uit volgens uw wensen. Hiervoor biedt 4Fleet diverse diensten en voordelen:

  • Verwerken voorkeursmerken in het systeem
  • Duidelijke instructies naar het service netwerk
  • Regelmatige systeemcontroles
  • Nauwgezette opvolging door de Backoffice
  • Overzicht van de uit te voeren werkzaamheden op basis van het kenteken

Vakkundig advies over banden en merk aanbod

Natuurlijk kunnen wij u ook vakkundig adviseren over de bandenmerken als u geen eigen afspraken heeft gemaakt met de producent. Wij kunnen hier zelf een gecombineerd voorstel voor aanbieden als dat wenselijk is met sommige merken. Dankzij het competente advies van ons geschoolde personeel en de samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten kunnen snel de optimaal passende banden en velgen worden bepaald. Dankzij onze ervaring in wagenparkbeheer weten we precies welke banden geschikt zijn voor uw toepassingsgebied en garanderen we u een maximale rentabiliteit.

 

Wij bieden u graag een gespecificeerd aanbod met onze zustermerken Goodyear, Dunlop en Fulda!

 

Maar natuurlijk bieden wij u op verzoek ook alle andere merken aan zoals, Pireli, Michelin, Bridgestone, Vredestein, Toyo etc ..

 

Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel of introductie van 4Fleet.

Dunlop winterband