Goodyear Retail Systems, kortweg GRS genoemd, biedt in de Benelux een tweetal Retail formules en fleet management oplossingen aan. Als  franchise-gever van de Retail formules, biedt GRS continuïteit door continue investering, ontwikkeling en lage overheadkosten. De aantrekkelijke formules zijn beschikbaar voor iedere individuele banden- en autoservice ondernemer zonder in te leveren op zelfstandigheid. De formules bieden ondersteuning in activiteiten naar de consument, maar bieden tevens fleetmanagement oplossingen aan in de zakelijke markt onder de naam 4Fleet Group.

Service partner netwerk

Samen met 140 Service Partners in de Benelux verzorgt 4Fleet Group de vloten van klanten met fleet en lease bedrijven in Nederland. België en Luxemburg.

 

Premio Banden + Autoservice

Premio is een internationaal franchise concept waarbij banden- en autoservice wordt aangeboden in een franchise model. De zelfstandige ondernemers en medewerkers in het  franchisenetwerk van bandenexperts van de verschillende Premio-vestigingen in Nederland en 11 andere landen in Europa zetten zich dagelijks tot het uiterste in om u de beste service en een optimale mobiliteit te garanderen. Daartoe behoort een ruim omvattende dienstverlening niet alleen naar banden en bandenservice, maar tevens uitlijning, remmen, schokdempers, accu’s, uitlaten, enzovoorts maar ook wat betreft autoservice. In fleet bieden wij banden en banderservice aan voor berijders.

De consumenten website van Premio Banden + Autoservicekunt  op www.premio.nl.

 

De franchise formule biedt ondernemers een uniforme de Premio-uitstraling waarbij de focus ligt op kwaliteit & klanttevredenheid.  Premio-leden worden breed ondersteund op diverse manieren om de Premio-identiteit uit te stralen. Er is ondersteuning in marketing campagnes, uitingen op sociale media, een eigen website met webshop en e-commerce en er wordt gebruik gemaakt van Google My Business . Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij rapportages en overige bedrijfsvoering. Tevens is er toegang tot Tech360 en zijn er continue nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie over de Premio Banden + Autoservice formule leest u op www.g-rs.nl.

Uw Bandenspecialist

Onze Retail Partners binnen het netwerk Uw Bandenspecialist werken onder hun eigen naam, maar zijn niettemin verbonden door en herkenbaar aan het kwaliteitslabel dat een optimale dienstverlening naar onze klanten garandeert.

De consumenten website van Uw Bandenspecialist partnership leest u op www.uwbandenspecialist.nl.

 

De franchise formule Uw Bandenspecialist is een partnership waarbij de focus ligt op bandenservice activiteiten en de eigen identiteit wordt behouden. Het kwaliteitslabel mag enkel worden gedragen door de beste bandenspecialisten. Alle Uw Bandenspecialisten hebben de kwaliteit van werk en veiligheid op de weg hoog in het vaandel staan. Naast banden biedt Uw Bandenspecialist ook andere diensten aan. Deze kunnen per vestiging variëren.

Meer informatie over Uw Bandenspecialist partnership leest u op www.g-rs.nl.

Meer weten over GRS?

Zijn er vragen, heeft u interesse in of wenst u een afspraak op locatie over onze Retail partnership of franchise formules? Hiervoor mag u gebruik maken van ons vragenformulier of een e-mail sturen naar info@g-rs.nl. Of check de website www.g-rs.nl

 

Klik hier om de ondersteuning en voordelen van beide Retail formules te zien »